Gör ditt exjobb hos oss.

Studerar du på högskola och planerar för ett kommande exjobb? Välj ett företag som kan ge dig en god bild av verkligheten när den är som bäst, kring det ämne du studerar. Välj ett företag i vilket det kan finnas en chans till framtida traineejobb. På AP&T får du inblick i ett teknikledande industriföretag med stora delar av världen som arbetsfält. Om du studerar teknik eller annan specialitet som skulle passa oss på AP&T, hör av dig redan i dag med en förfrågan. Se till att få jobba med de främsta specialisterna. Har vi tur passar du så väl in för oss, och vi för dig, att det blir en win-win-situation för oss båda – och för ditt examensarbete.

På AP&T arbetar vi kreativt tillsammans i team med högt i tak, vi har produktion i huset, vi designar och utvecklar produkter, processer och tjänster inom plåtformningsindustrin, med huvuduppdrag att hjälpa våra svenska och internationella kunder till största möjliga framgång. Vi finns representerade över stora delar av världen och bedriver ett långsiktigt digitaliseringsarbete tillsammans med ett aktivt miljö- och hållbarhetsarbete. Många av oss medarbetare och chefer arbetar med det som vi tycker är det allra roligaste att få syssla med; avancerad teknik i kombination med smarta innovationer. Vem är du, som söker exjobb hos oss, och vad får dig att gå igång på alla cylindrar? Låt oss få veta.

Hör med oss om möjligheten att skriva ditt exjobb på AP&T. Vi välkomnar engagerade teknikintresserade studenter och värdesätter samtal och utbyte med högskolan.

Hör av dig redan i dag, till People Development i Ulricehamn. Fråga efter People Experience Partner AnnSofie Christensen eller Tomas Hansson. Telefon växel 010 - 471 35 00.

Kort om oss:
AP&T är ett västsvenskt innovativt industriföretag inom plåtformningsindustrin med verksamhet och kunder över stora delar av världen. Företaget utvecklar och levererar kompletta produktionslinjer, enskilda pressar, automationer, ugnssystem och relaterade servicetjänster till kunder framför allt inom fordonsindustrin.

Image

Vill du bli en av oss?

Se lediga jobb
Image

Exjobb eller traineeprogram?

Läs mer
Image

Kom på studiebesök!

Läs mer