Kom på studiebesök

Är du lärare på teknikutbildning, på gymnasie- eller högskolenivå, med en klass som brinner för teknik och vill göra studiebesök för att få en fot in i lejonets kula? Spetsa öronen och besök AP&T i Ulricehamn eller Tranemo för att se våra högteknologiska innovationer och vad vi gör för våra kunder inom fordonsindustrin och andra spännande branscher.

På AP&T arbetar vi som specialister, kreativt tillsammans i team med högt i tak, vi har produktion i huset, vi designar och utvecklar produkter, processer och tjänster inom plåtformningsindustrin, med huvuduppdrag att hjälpa våra svenska och internationella kunder till största möjliga framgång. Vi finns representerade över stora delar av världen och bedriver ett långsiktigt digitaliseringsarbete tillsammans med ett aktivt miljö- och hållbarhetsarbete. Många av oss medarbetare och chefer arbetar med det som vi tycker är det allra roligaste att få syssla med; avancerad teknik i kombination med smarta innovationer.

Hör med oss om möjligheten att besöka AP&T en eftermiddag, vår eller höst. Vi välkomnar unga engagerade teknikintresserade tjejer och killar i sällskap av lärare, och värdesätter samtal och utbyte med den yngre generationen. Nu under corona-pandemin kan vi tyvärr inte ta emot studiebesök, men så snart situationen lättar öppnar vi portarna igen. Hoppas att vi ses!

Hör av dig till People Development. Fråga efter People Experience Partner AnnSofie Christensen. Telefon växel 010 - 471 35 00.

Kort om oss:
AP&T är ett västsvenskt innovativt industriföretag inom plåtformningsindustrin med verksamhet och kunder över stora delar av världen. Företaget utvecklar och levererar kompletta produktionslinjer, enskilda pressar, automation, ugnssystem och relaterade servicetjänster till kunder framför allt inom fordonsindustrin.

Image

Vill du bli en av oss?

Se lediga jobb
Image

Exjobb eller traineeprogram?

Läs mer
Image

Kom på studiebesök!

Läs mer